90Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
400 gmaltā gaļa (jaukta)200 gČederas siers200 gvārītais šķiņķis1 gab.cūkgaļas fileja olīveļļa
Pagatavošana
1
Sieru un šķiņķi sagriež pēc iespējas sīkākos kubiņos.
2
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 175 grādiem.
3
Cūkas fileju attīra no plēvēm, noskalo un nosusina.
4
Malto gaļu samaisa ar sagriezto sieru un šķiņķi.
5
Garenu kēksa veidni (parasti izmantoju izmēru ~ 9 x 20 cm) izsmērē ar olīveļļu, liek iekšā pusi no maltās gaļas masas.
6
Uz maltās gaļas liek sagatavoto cūkas fileju, virsū - atlikušo maltās gaļas masu.
7
Virspusi apsmērē ar olīveļļu, liek cepeškrāsnī un cep ~ 40 minūtes.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit