90Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
800 gmaltā gaļa200 gstiprs siers2 saujassēnes pēc garšassāls3 ĒKsojas mērce3 ĒKkečups
Pagatavošana
1
Sieru sagriež kubiņos. Sēnes sagriež gabalos, viegli apcep sakarsētā sviestā.
2
Sēnes un sieru samīca ar gaļu, pievienojot sāli un piparus.
3
Liek kastveida kēksa formā un liek līdz 190*C uzkarsētā krāsnī, pārklājot ar alumīnija foliju.
4
Cep cepeškrāsnī 20 minūtes, tad foliju noņem.
5
Pārsmērē ar glazūru, turpina cept vēl 30 minūtes.
6
Kad sacepums atdzisis, to labi var griezt šķēlēs un likt uz maizes.
Iesūtīja: Nora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit