20Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
2 gab.vārīti kartupeļi2 gab.sīpoli5 gab.vārītas bietes200 gmarinēti gurķi4 gab.vārīti burkāni2 gab.saldskābi āboli4 TKaugu eļļa100 gzirnīši sāls pipari
Pagatavošana
1
Kartupeļus, bietes, gurķus, burkānus sagriež.
2
Ābolus sarīvē uz rupjās rīves, sīpolus var sarīvēt vai sagriezt plānās ripiņās.
3
Visas sastāvdaļas samaisa ar eļļu, pievieno zirnīšus, sāli un piparus.
4
Ja vēlas, pārkaisa ar zaļumiem.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit