20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
vistas fileja dārzeņi makaroni ķīniešu garšvielas sojas mērce soja bambusa dzinumi
Pagatavošana
1
Vokpannā apcep (5 minūtes, ļoti ātri apmaisot) sagrieztu vistas fileju. Atliek maliņā.
2
Pēc tam apcep sagrieztus dārzeņus: papriku, ķīnas kāpostus, puravus, šampinjonus ...).
3
Paralēli tiek vārīti makaroni.
4
Pannā nedaudz apcep dārzeņus, gaļu, novārītus un notecinātus makaronus. Pieliek ķīniešu garšvielas, sojas mērci, parasti vēl no burciņas bambusa gabaliņus.
Iesūtīja: saulīte
Pannā cepts ēdiensĶīniešu nacionālā virtuveBambusa dzinumiGaršvielas un garšaugiSojaSojas mērceDārzeņu ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit