45Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 gab.vista sāls ķiploki kartupeļi sviests
Pagatavošana
1
Saberz vistu ar sāli, padursti ar nazi, dūrumu vietā iespraud ķiplociņu.
2
Ielej tukšā alus (stikla, puslitra) pudelē ūdeni, uztupini vistu virsū. Uz pannas saliec kartupeļu pusītes, iezied pannu un kartupeļus ar eļļu.
3
Liec krāsnī un cep, kamēr gatavs. Ūdens pataisa vistu sulīgu, vistas tauki notek lejā uz kartupelīšiem.
Iesūtīja: zirdzina
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit