zupa pusdienas
Foto: Shutterstock
Mazliet neierasta kombinācija – vistas un tomātu zupa ar makaroniem un kausēto sieru.

Vislabāk zupu gatavot katlā, kas ir dziļš un ar biezām sienām.

45Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
0.5 gab.vista1.5 lūdens50 gkausētais siers1 gab.sīpols2 gab.burkāni2 gab.tomāti2 gab.ķiploku daiviņas4 saujasmakaroni malti melnie pipari lauru lapas

Pagatavošana

1

Katlā izkausē sviestu un apcep vistas gabaliņus.

2

Pievieno sagrieztu sīpolu, uz rupjās rīves sarīvētu burkānu, kubiņos sagrieztus tomātus, izspiestu ķiploku, sāli, piparus, lauru lapas un visu apcep 15 minūtes.

3

Tad sastāvdaļas pārlej ar verdošu ūdeni un uzvāra.

4

Pievieno makaronus, uzliek vāku un vāra uz mazas uguns 20 minūtes. Ja ir vēlēšanās, minūti pirms zupa gatava, iemaisa tajā arī kausēto sieru.

Iesūtīja: Lidija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!