Vislabāk zupu gatavot katlā, kas ir dziļš un ar biezām sienām.
45Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
0.5 gab.vista1.5 lūdens50 gkausētais siers1 gab.sīpols2 gab.burkāni2 gab.tomāti2 gab.ķiploku daiviņas4 saujasmakaroni malti melnie pipari lauru lapas
Pagatavošana
1
Katlā izkausē sviestu un apcep vistas gabaliņus.
2
Pievieno sagrieztu sīpolu, uz rupjās rīves sarīvētu burkānu, kubiņos sagrieztus tomātus, izspiestu ķiploku, sāli, piparus, lauru lapas un visu apcep 15 minūtes.
3
Tad sastāvdaļas pārlej ar verdošu ūdeni un uzvāra.
4
Pievieno makaronus, uzliek vāku un vāra uz mazas uguns 20 minūtes. Ja ir vēlēšanās, minūti pirms zupa gatava, iemaisa tajā arī kausēto sieru.
Iesūtīja: Lidija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit