Sastāvdaļas
Pagatavošana
Šampinjonus sagriež biezās šķēlēs. Ķiplokus nomizo un sīki sakapā. Pētersīļus sīki sakapā.
Vistas filejas viegli saplacina ar gaļas āmura plakano pusi, tad iemarinē, ieziežot ar medus un sojas mērces maisījumu.
Pannā uzkarsē sviestu un eļļu, filejas liek pannā un, nebakstot tās ar nazi un nemitīgi negrozot, apcep uz straujas liesmas aptuveni 2 minūtes no katras puses, līdz tās ir skaisti brūnas. Noņem filejas no pannas.
Samazina liesmu, liek cepties sīpolus un sēnes. Cep 2–3 minūtes. Tad pievieno ķiplokus un cep vēl minūti. Pannā lej saldo krējumu, pievieno citronu sulu, sinepes, sāli un visu samaisa. Uz nelielas liesmas vāra mērci 4–5 minūtes, tad liek pannā apceptās filejas un zem vāka turpina sautēt 12–15 minūtes.
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pētersīļiem.
Lai labi garšo!