Foto: Shutterstock
Supervienkārša un ātra ideja pusdienām vai vakariņām - vistas gaļas plācenīši jeb kotletes ar sieru, olām un majonēzi. Pasniedz ar rīsiem vai svaigajiem salātiem!
35Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 10
8 gab.vistas fileja8 gab.ķiploka daiviņas1 gab.paciņa majonēze7 ĒKkartupeļu milti4 gab.olas400 gsiers ķimenes sāls malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Vistas fileju sagriež nelielos kubiņos. Pievieno sarīvētu sieru, olas, majonēzi, saspiestus ķiplokus, cieti, ķimenes, sāli un piparus pēc garšas. Visu labi samaisa.

2

Ar ēdamkaroti liek gatavo masu uz izkarsētas pannas un cep eļļā zeltaini brūnus plācenīšus.

Iesūtīja: Elitochka

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!