20Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 vistas filejas kartupeļu milti eļļa4 ĒKgaišā sojas mērce300 mltomātu mērce
Pagatavošana
1
Vistas fileju sagriež taisnstūrveida gabaliņos, ne biezos, apviļā kartupeļu miltos, pannā ielej eļļu uzkarsē, liek sagriezto fileju un apcep, kad jau gatava pārlej pāri sojas mērci, medu un tomātu mērci.
2
Ātri apmaisa, tikai, lai iegūst vajadzīgo krāsu un gatavs. Galvenais necept pārāk ilgi.
Iesūtīja: alesandra
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit