20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 kgvistas krūtiņa bez kauliem500 grīvmaize2 ĒKsezama sēklas sāls pēc garšasasas garšvielas eļļa
Pagatavošana
1
Gaļu atdala no kauliem un ādas. Gaļu sagriež salmiņos (apmēram 1 cm biezumā).
2
Rīvmaizi samaisa sezama sēklām, sāli un garšvielām. Vistas strēmelītes apviļā rīvmaizes masā.
3
Eļļu ielej katliņā un uzkarsē līdz viršanas temperatūrai. Pārbauda eļļa karstumu ar maizes gabaliņu. Ja tas strauji apcepās, eļļa ir pietiekami karsta, bet, ja maize tikai uzsūc eļļu, tā vēl jākarsē.
4
Vistu uz lielas uguns apcep eļļā. Atdzesē un pasniedz kopā ar mērci.
Iesūtīja: Ieva
LaunagsVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiPannā cepts ēdiensVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasGaļas uzkodasEļļā vārītās uzkodasAugu eļļaPipariRīvmaizeSezama sēklasVistas filejaviegliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit