Foto: Shutterstock
Vistas spārniņi ar kartupeļiem ikdienas vai svētku pusdienām.
60Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 5
10 gab.vistas spārniņi8 gab.kartupeļi2 gab.ķiploka daiviņas1 gab.citrons0.5 gab.mazās paciņas Provansas majonēze garšvielas sāls

Pagatavošana

1

Vistu spārniņus nomazgā un iegriež locījuma vietas liek bļodā, pievieno sīki sagrieztu ķiploku, majonēzi garšvielas, sāli un eļļu, piespiež citrona sulu, apmaisa un atstāj.

2

Nomizo kartupeļus, sagriež 0,5cm plānās šķēlēs.

3

Ietauko pannu, uz tās pamīšus saliek vistu spārniņus un kartupeļus.

4

Cep 30-40 minūtes 200 grādos cepeškrāsnī.

Iesūtīja: kaktuss

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!