Foto: Shutterstock
Gardā vistas zupa ar sēnēm un bambusa dzinumiem īpašiem viesiem.
91Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
30 gkaltētas šitake sēnes150 gvārītas vistas gaļas bez ādas60 gkonservēti bambusa dzinumi1 ĒKsojas mērce lvistas buljons pipari koriandra zaļumi1 ĒKsausais šerijs vai rīsu vīns

Pagatavošana

1

Sēnes ½ h mērcē siltā ūdenī. Vistas gaļu sagriež šaurās sloksnītēs.

2

Bambusa dzinumiem notecina konservējamo šķidrumu un sagriež šaurās sloksnītēs, sēnes notecina, nogriež sīkstos kātus, cepurītes sagriež sloksnītēs.

3

Bļodā liek vistas gaļu, bambusa dzinumus un sēnes. Pārlej ar sojas mērci un rīsu vīnu, izmaisa un atstāj 1h ievilkties.

4

Uzkarsē vistas buljonu, tajā liek visas sastāvdaļas un vāra 1 minūti.
Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Pārkaisa svaigus koriandra zaļumus. Pasniedz karstu.

Iesūtīja: ebite

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!