91Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
30 gkaltētas šitake sēnes150 gvārītas vistas gaļas bez ādas60 gkonservēti bambusa dzinumi1 ĒKsojas mērce lvistas buljons pipari koriandra zaļumi1 ĒKsausais šerijs vai rīsu vīns
Pagatavošana
1
Sēnes ½ h mērcē siltā ūdenī. Vistas gaļu sagriež šaurās sloksnītēs.
2
Bambusa dzinumiem notecina konservējamo šķidrumu un sagriež šaurās sloksnītēs, sēnes notecina, nogriež sīkstos kātus, cepurītes sagriež sloksnītēs.
3
Bļodā liek vistas gaļu, bambusa dzinumus un sēnes. Pārlej ar sojas mērci un rīsu vīnu, izmaisa un atstāj 1h ievilkties.
4
Uzkarsē vistas buljonu, tajā liek visas sastāvdaļas un vāra 1 minūti.
Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Pārkaisa svaigus koriandra zaļumus. Pasniedz karstu.
Iesūtīja: ebite
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBambusa dzinumiKinzaPipariSojas mērceVistas gaļaVistas buljonsŠerijsŠitake sēnesGaļas zupasViegla vasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit