30Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
0.5 gab.paprika (sarkana)0.5 gab.paprika (dzeltena)2 gab.tomāti0.75 glāzevalrieksti0.75 glāzerīsi1 gab.žāvētas/ceptas/vārītas vistas stilbs vistas buljons ķiploki čili baziliks
Pagatavošana
1
Izvāra vistas buljonu (īpaši slinkie var izmantot buljona kubiņus), pa to laiku apcep uz pannas kubiņos sagrieztu papriku un tomātus.
2
Ieber buljonā rīsus un vāra 10 minūtes.
3
Pievieno sakapātus valriekstus, apceptu papriku un tomātus, kā arī kubiņos sagrieztu vistas gaļu. Vāra vēl 10 minūtes.
4
Pieliek garšvielas, nedaudz pavāra un pasniedz.
Lai labi garšo!
Iesūtīja: Fiona
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit