40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 gvistas aknas3 gab.sīpols120 mlūdens2 ĒKsviests250 mlsaldais krējums1 lauru lapa sāls malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Aknas sagriež gabaliņos, sagriež sīki sīpolu - uz pannas uzlej ūdeni, kad sāk vārīties, aknas kopā ar sīpoliem liek uz pannas. Kad ūdens novārījies, pievieno sviestu un cep uz lielas uguns, visu laiku apmaisot.
2
Pieliek uz atsevišķas pannas iepriekš sviestā apceptus sīpolus, pievieno lauru lapu, visu pārlej ar saldo krējumu, kad tikko uzburbuļo, vāku virsū un vēl pāris minūtes pasautē.
3
Uguni noslēdz un atstāj apmēram 5 - 10 minūtes. Pievieno sāli, piparus un citas garšvielas pēc vēlēšanās.
4
Padoms: var arī pēc tam, kad uguns noslēgta pievienot un iemaisīt pāris ēdamkarotes kvalitatīva kečupa vai tomātu mērces.
Iesūtīja: abruks
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit