Foto: Shutterstock
Krostini ir tipiska itāļu uzkoda, ko gatavo no nelielas grauzdētas maizes šķēles (parasti - ciabatas) ar dažādām piedevām - šķiņki, pastēti, pesto, tomātiem u.t.t.
60Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 gab.sīpoli2 gab.ķiploka daiviņas2 ĒKolīveļļa200 gvistas aknas50 gbaltvīns1 TKtomātu pasta1 ĒKkaperi2 ĒKkapāti pētersīļi malti melnie pipari sāls

Pagatavošana

1

Sīpolus, ķiplokus nomizo, sīki sakapā.

2

Pannā sakarsē eļļu, tajā apcep sasmalcinātos sīpolus un ķiplokus, pievieno vistu aknas un arī apcep. Pievieno baltvīnu, tomātu biezeni, kaperus, pētersīļus. Uz lēnas uguns pasautē.

3

Noņem no plīts, atdzesē, sasmalcina biezenī. Pievieno garšvielas, liek biezā kārtā uz grauzdētas maizītes.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!