Foto: Shutterstock
Gardām pastētmaizēm - vistu aknu pastēte.
30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

700 gvistas aknas3 gab.sīpoli2 gab.burkāni100 gsviests150 mlsaldais krējums2 gab.ķiploka daiviņas sāls malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Akniņas nomazgā, liek uz pannas un nedaudz apcep.

2

Pievieno sarīvētus burkānus un sīpolus. Visu apcep, bet tā lai nepiedeg, tad uzliek vāku un uz mazas uguns sautē 5 minūtes.

3

No pannas saliek lielā traukā, pievieno sviestu, saldo krējumu, ķiploka daiviņas, sāli, piparus un sablendē līdz viendabīgai, gludai masai.


Iesūtīja: Evulite

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!