30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
700 gvistas aknas3 gab.sīpoli2 gab.burkāni100 gsviests150 mlsaldais krējums2 gab.ķiploka daiviņas sāls malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Akniņas nomazgā, liek uz pannas un nedaudz apcep.
2
Pievieno sarīvētus burkānus un sīpolus. Visu apcep, bet tā lai nepiedeg, tad uzliek vāku un uz mazas uguns sautē 5 minūtes.
3
No pannas saliek lielā traukā, pievieno sviestu, saldo krējumu, ķiploka daiviņas, sāli, piparus un sablendē līdz viendabīgai, gludai masai.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit