žagariņi cepumi saldumi
Foto: DELFI
'Žagariņi' ar degvīnu un skābo krējumu mīklā - tik gardi, ka pāri nepaliks neviens.
60Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 glāzeskābs krējums2 gab.olas2 ĒKcukurs citrona miziņa3 glāzesmilti2 ĒKdegvīns

Pagatavošana

1

Olas sakuļ ar cukuru, iemaisa krējumu, citrona miziņu, degvīnu un miltus (no sākuma 2 glāzes).

2

Tad pieber vēl pusglāzi miltu un mīca mīklu.

3

Pēc nepieciešamības pieber vēl miltus. Mīklai jābūt mīkstai, drusku lai līp pie rokām.

4

Liek ledusskapī uz 30 minūtēm.

5

Pēc tam seko mīklas rulēšana, griešana, "locīšana", cepšana, ēšana. Tam seko norādēm šajā receptē.

Lai labi garšo!

Iesūtīja: Pēpa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!