40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
2.5 glāzesmilti (koriģējot daudzumu pēc vajadzības)4 olu dzeltenumi2 ĒKcukurs2 ĒKkonjaks1 ĒKskābs krējums0.5 glāzepiens2 ĒKpūdercukurs0.25 TKvaniļa0.25 TKsāls
Pagatavošana
1
Pienu, krējumu, olu dzeltenumus, konjaku, cukuru un sāli samaisa.
2
Pakāpeniski iejauc miltus.
3
Mīklu samīca, izrullē, sagriež strēmelītēs - 3 cm platas un 15 cm garas. Viduci gareniski iegriež un vienu mīklas galu izver caur griezuma vietu.
4
Žagariņus cep sakarsētā eļļā vai taukvāres katlā 4 - 6 minūtes 160*C.
5
Gatavos žagariņus liek uz papīra dvieļiem, lai notek liekā eļļa, tad liek uz šķīvja un pārkaisa ar pūdercukuru, kas sajaukts ar vanilīnu.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit