Foto: Shutterstock

Pikantie zaļo tomātu salāti no viesību galda pazūd zibensātrumā, raksta receptes autore, portāla Cālis.lv lietotāja Maigucis. Otra šīs receptes priekšrocība - burciņas nav jākarsē.

7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 kgzaļi tomāti0.5 glāzeeļļa0.5 glāzeetiķis 9%0.5 glāzesāls0.5 glāzecukurs0.5 glāzesaspiesti ķiploki0.5 glāzemārrutki (no burciņas)

Pagatavošana

1

Tomātus sagriež daiviņās (~ 8 daļās) un sajauc ar garšvielām.

2

Atstāj 24 stundas un pilda burciņās. Nav jākarsē.

No viesību galda pazūd ātri.

Iesūtīja: Maigucis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!