Foto: Shutterstock
Vienkārši pagatavojams paštaisītais zefīrs.
30Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 kgcukurs2 glāzesūdens1 gab.paciņa želatīns

Pagatavošana

1

1 glāzi ūdeni kopā ar 1 kg cukura vāra, lēni maisot, līdz cukurs izkusis.

2

Pievieno pārtikas esences, krāsvielas [ja grib] un izkausēto želatīnu.

3

Tad dzesējot puto, līdz ir izveidojusies pabieza masa. To izspiež caur konditorijas uzgalīšiem uz cepamā papīra, veidojot zefīra formu. Atdzesē un salipina kopā pa divi. Pārkaisa ar pūdercukuru.

Iesūtīja: skuja622

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!