30Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgcukurs2 glāzesūdens1 gab.paciņa želatīns
Pagatavošana
1
1 glāzi ūdeni kopā ar 1 kg cukura vāra, lēni maisot, līdz cukurs izkusis.
2
Pievieno pārtikas esences, krāsvielas [ja grib] un izkausēto želatīnu.
3
Tad dzesējot puto, līdz ir izveidojusies pabieza masa. To izspiež caur konditorijas uzgalīšiem uz cepamā papīra, veidojot zefīra formu. Atdzesē un salipina kopā pa divi. Pārkaisa ar pūdercukuru.
Iesūtīja: skuja622
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit