40Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
350 gmilti0.5 gab.“Dr.Oetker” cepamais pulveris150 gsviests1 gab.citrons2 gab.olas1 gab.olas dzeltenums0.7 glāzecukurs lielgraudu cukurs1 gab.“Dr.Oetker” vanilīna cukurs šķipsnasāls Laiks būt radošam
Pagatavošana
1
Miltus sajauc ar cepamo pulveri, iemaisa kausētu un nedaudz atdzesētu sviestu, citrona sulu, rīvētu vai smalki sagrieztu citrona miziņu, olas, cukuru un vaniļas cukuru.
2
Mīklu samīca, izrullē ne biezāku par 5 mm un ar glāzi izspiež aplīšus.
3
Aplīšiem izspiež pa vidu vēl mazāku aplīti (izspiestos aplīšus arī liek cepties), lai veidotos gredzentiņi.
4
Gredzenus liek uz ietaukotas un ar miltiem nokaisītas cepamās plāts.
5
Katru cepumu pārziež ar sakultu olas dzeltenumu un pārkaisa cukuru un sasmalcinātiem zemesriekstiem..
6
Plāti liek sakarsētā cepeškrāsnī /220*C/ un cep zeltainus.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit