60Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
600 gvistas fileja4 ĒKkausētais siers1 ola sāls1 sīpols2 ķiploka daiviņas3 ĒKkartupeļu ciete
Pagatavošana
1
Sagriez vistas fileju nelielos gabaliņos. Sīpolus nomizo, sarīvē uz rupjās rīves, pievieno gaļai. Ķiplokus nomizo, izspiež caur ķiploku spiedi, pievieno gaļai.
2
Ieteikums: Lai vistas fileju būtu vieglāk sagriezt, to ir ieteicams iepriekš sasaldēt.
3
Pievieno gaļai arī olu, kartupeļu cieti, kausēto sieru, sāli un piparus pēc garšas. Samaisa, līdz iegūta vienabīga, ar karoti apmaisāma masa. Liek to uz 30–40 minūtēm ledusskapī.
4
Ieteikums: lai masa atdzistu ātrāk, liek to saldētavā uz 10–15 minūtēm.
5
Pannā sakarsē eļļu. Ar karoti liek gaļas masu uz pannas, gluži kā gatavojot biezpiena plācenīšus vai mazās rauga pankūciņas, un 3–4 minūtes apcep no abām pusēm, līdz plācenīši ir skaisti zeltaini.
Iesūtīja: elēna
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit