20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
maizes zupas maisījums12 zemenes800 mlvaniļas jogurts200 gskābs krējums30 gželatīns "pūšamais" putukrējums aerosolā pēc garšascukurs
Pagatavošana
1
Želatīnu pārlej ar aukstu ūdeni.
2
Cepamajā formā ar noņemamu malu ieliek cepamo papīru. Ieber veikalā nopērkamo maizes zupas maisījumu (izvēlas maisījumu bez sauso augļu piedevas) un izlīdzina, atsājot 2 ĒK.
3
Sagatavo krēmu. Bļodā samaisa jogurtu ar skābu krējumu. Iemaisa atliktās 2 ĒK maizes zupas maisījuma un cukuru pēc garšas.
4
Želatīnu izkausē karsta ūdens peldē, lej klāt krēmam un iemaisa.
5
Lej krēmu virs maizes zupas pamatnes, liek kūku ledusskapī uz pāris stundām, lai krēms sastingtu.
6
Pirms pasniegšanas dekorē ar zemenēm un putukrējumu.
Iesūtīja: Balsana
Mātes dienas ēdieniJogurtsSkābais krējumsZemenesTortes un kūkasŽelatīnsBez termiskas apstrādesKūkas bez cepšanas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit