Foto: Shutterstock
Zemeņu un putukrējuma deserts ir supergards - gatavo, cik gribi, pāri nepaliks nekad!
20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
300 gzemenes300 gsaldais krējums2 ĒKcukurs1 gab.paciņa želatīns0.5 glāzepiens0.5 gab.citrona sula

Pagatavošana

1

Zemenes izberž caur sietu vai sablendē, pievieno cukuru, cirona sulu un uzbriedinātu, siltā pienā izšķīdinātu želatīnu.

2

Saldo krējumu puto, līdz tas kļūst ievērojami biezāks (bet ne stingrās putās). Iemaisa zemenes putukrējumā (var stipri nesajaukt – lai saglabājas krāsu kontrasts) – liek ledusskapī uz pāris stundām sastingt.

Var ēst tādu pašu, bet mūsmājās tas tiek ēsts ar zemeņu ķīseli.

Iesūtīja: Ketrela

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!