20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
300 gzemenes300 gsaldais krējums2 ĒKcukurs1 gab.paciņa želatīns0.5 glāzepiens0.5 gab.citrona sula
Pagatavošana
1
Zemenes izberž caur sietu vai sablendē, pievieno cukuru, cirona sulu un uzbriedinātu, siltā pienā izšķīdinātu želatīnu.
2
Saldo krējumu puto, līdz tas kļūst ievērojami biezāks (bet ne stingrās putās). Iemaisa zemenes putukrējumā (var stipri nesajaukt – lai saglabājas krāsu kontrasts) – liek ledusskapī uz pāris stundām sastingt.
Var ēst tādu pašu, bet mūsmājās tas tiek ēsts ar zemeņu ķīseli.
Iesūtīja: Ketrela
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit