30Minūtes
2Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
400 gzemeņu ievārījums2 olu baltumi
Pagatavošana
1
Bļodā liek ievārījumu, olu baltumus un ar mikseri puto tik ilgi, līdz iegūta gaisīga, gaiša masa. Ja ievārījums ir skābāks, var pievienot arī cukuru.
2
Pasniedz deserta trauciņos ar pienu vai tāpat. Dekorē ar piparmētru lapiņām vai svaigām ogām.
Labāk sambuks garšos, ja pēc putošanas paturēsi to ledusskapī kādu laiku un tad pasniegsi.
Iesūtīja: Vineta
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiRomantiskas vakariņasBērnu ballītes ēdieniZemeņu džemsSambuki, suflē un zefīri
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit