Foto: Shutterstock
Kad gribas ko garšīgu, bet ne pārāk treknu un ilgi gatavojamu, sambuks no ievārījuma būs pašā laikā. Receptē var izmantot jebkuru ievārījumu - skābākam ievārījumam var pievienot cukuru.
30Minūtes
2Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

400 gzemeņu ievārījums2 olu baltumi

Pagatavošana

1

Bļodā liek ievārījumu, olu baltumus un ar mikseri puto tik ilgi, līdz iegūta gaisīga, gaiša masa. Ja ievārījums ir skābāks, var pievienot arī cukuru.

2

Pasniedz deserta trauciņos ar pienu vai tāpat. Dekorē ar piparmētru lapiņām vai svaigām ogām.

Labāk sambuks garšos, ja pēc putošanas paturēsi to ledusskapī kādu laiku un tad pasniegsi.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!