15Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 gab.kārba skumbrijas eļļā100 gLatvijas siers1 TKcitronu sula1 ĒKmajonēze sāls pipari lociņi50 gsviests baltmaize vai graudu maize lapu salāti
Pagatavošana
1
Zivju konserviem izņem asakas, ar dakšiņu saspaida. Pievieno rīvētu sieru, smalki sagrieztus lociņus, majonēzi (veselīgākā variantā to aizstāj ar bezpidevu jogurtu), citronu sulu, sāli, piparus un visu samaisa.
2
Franču maizes pārgriež uz pusēm un sadala vēlamā lieluma gabalos. Var izmantot apaļās graudu maizītes.
3
Vienu gabalu apziež ar skumbrijas - siera pastu, otru - ar sviestu. Gabalus liek vienu uz otra, pa vidu liekto salātlapas.
4
Sviestmaizes kārto plastmasas traukā ar vāku un novieto ledusskapī, lai maize piesūcas ar pastu.
Iesūtīja: Lilita
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit