pildīta bagete
Foto: Shutterstock
Gardas maizes ar skumbrijas un siera pastu.
15Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 gab.kārba skumbrijas eļļā100 gLatvijas siers1 TKcitronu sula1 ĒKmajonēze sāls pipari lociņi50 gsviests baltmaize vai graudu maize lapu salāti

Pagatavošana

1

Zivju konserviem izņem asakas, ar dakšiņu saspaida. Pievieno rīvētu sieru, smalki sagrieztus lociņus, majonēzi (veselīgākā variantā to aizstāj ar bezpidevu jogurtu), citronu sulu, sāli, piparus un visu samaisa.

2

Franču maizes pārgriež uz pusēm un sadala vēlamā lieluma gabalos. Var izmantot apaļās graudu maizītes.

3

Vienu gabalu apziež ar skumbrijas - siera pastu, otru - ar sviestu. Gabalus liek vienu uz otra, pa vidu liekto salātlapas.

4

Sviestmaizes kārto plastmasas traukā ar vāku un novieto ledusskapī, lai maize piesūcas ar pastu.

Iesūtīja: Lilita

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!