Foto: F64
Ideja latviskam svētku galdam - gardi salāti ar pelēkajiem zirņiem.
30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

vārīti pelēkie zirņi1 gab.marinēts gurķis marinēts kabacis1 gab.neliels sīpols pēc garšasvārīta, liesa liellopa gaļa pēc garšasdilles, pētersīļi pēc garšasProvansas majonēze

Pagatavošana

1

Atdzesētus vārītus zirņus sajauc ar sagrieztu marinētu gurķi, kabaci, sīki, jo sīki sagrieztu sīpoliņu un liellopa gaļu.

2

Visu sajauc ar zaļumiem un majonēzi.

3

Daļu zaļumu pārkaisa pasniedzot.

Ja klāt vēl rupjmaizes grauzdiņš ar sviestu.. mmm.

Fiksie rupjmaizes grauzdiņi: sagrieztas rupjmaizes šķēles pārsmērē ar sviestu (nevis margarīnu), pārber baziliku, ja ir kādu tomāta šķēlīti, liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep ~ 5 minūtes.


Iesūtīja:
Ilze

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!