30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
vārīti pelēkie zirņi1 gab.marinēts gurķis marinēts kabacis1 gab.neliels sīpols pēc garšasvārīta, liesa liellopa gaļa pēc garšasdilles, pētersīļi pēc garšasProvansas majonēze
Pagatavošana
1
Atdzesētus vārītus zirņus sajauc ar sagrieztu marinētu gurķi, kabaci, sīki, jo sīki sagrieztu sīpoliņu un liellopa gaļu.
2
Visu sajauc ar zaļumiem un majonēzi.
3
Daļu zaļumu pārkaisa pasniedzot.
Ja klāt vēl rupjmaizes grauzdiņš ar sviestu.. mmm.
Fiksie rupjmaizes grauzdiņi: sagrieztas rupjmaizes šķēles pārsmērē ar sviestu (nevis margarīnu), pārber baziliku, ja ir kādu tomāta šķēlīti, liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep ~ 5 minūtes.
Iesūtīja:
Ziemassvētku receptesHelovīna ēdieniKabačiLiellopa gaļaMarinēti gurķiPelēkie zirņiDārzeņu salātiDažādi salātiSīpoli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit