720Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
0.5 kgzirņi0.5 glāzeauzu pārslas1 gab.ķiploka daiviņa2 gab.sīpoli manna pēc garšassāls melnie pipari, malti
Pagatavošana
1
Izmērcētus zirņus novāra.
2
Zirņus, auzu pārslas, ķiploku un sīpolus samaļ gaļas mašīnā. Masai pievieno sāli.
3
Iemaisa mannu, lai mīkla turētos kopā. Veido kotletes, apviļā rīvmaizē un apcep eļļā uz pannas.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit