60Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
svaigs lasis sīpoli smaržīgie pipari pētersīļa sakne marinēti, sālīti vai skābēti gurķi tomātu pasta garšvielas olīvas citroni
Pagatavošana
1
Lasi kopā ar sīpoliem un pipariem uzvāra 5 minūtes, vai kamēr zivis mīkstas.
2
Buljonu nokāš, zivs gaļu izloba un atliek atsevišķā trauciņā.
3
Apcep sīpolus un sasmalcinātu pētersīļa sakni, liek buljonā vārīties uz lēnas uguns.
4
Uz pannas sautē salmiņos sagrieztu gurķi, pieliek tomātu pastu un vēl mazliet pasautē.
5
Pieliek buljonam sautēto gurķīti, labi daudz garšvielas un izlobīto zivi. Ļauj tam visam vēl pavārīties.
6
Olīvas var likt zupā vai arī pasniedzot. Pasniedzot liek vēl krējumu un citrona šķēlīti.
Var likt arī salmiņos sagrieztus kartupeļus un apceptus rīvētus burkānus.
Iesūtīja:
Ass un pikants ēdiensLieldienu receptesLasisMarinēti gurķiTomātu pastaZivju un jūras produktu zupasSīpoli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit