60Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
zivis (piemēram, doradas vai mencas)4 gab.tomāti3 gab.sīpoli2 ĒKcitronu sula sāls rozmarīns pipari zaļumi ķiploki
Pagatavošana
1
Notīrītas, izķidātas zivis pārkaisa ar sāli un pipariem.
2
Sīpolus pārgriež uz pusēm, saliek ar eļļu ieziestā formā pamīšus ar tomātiem un ķiplokiem, pievieno rozmarīna zariņus un uzkaisa sāli. Uz dārzeņiem izkārto zivju gabalus.
3
Liek līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep 30-35 minūtes.
4
Karstas zivis pārkaisa ar zaļumiem un apslaka ar citronu sulu.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit