Foto: DELFI
Atjautīgs veids, kā "pagarināt" dārgo delikatesi – zivs ikrus.
30Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

100 gzivs ikri4 šķēlesmaize1 gab.sīpols0.5 taseolīveļļa2 gab.citroni

Pagatavošana

1

Maizi izmērcē, nogriež garoziņu un sadrupina. Samaisa ar ikriem.

2

Lēnām pievieno eļļu un citrona sulu, masu nepārtraukti maisot. Var pievienot mazliet piparu.

3

Pasniedz uz nelieliem šķīvjiem, garnē ar olīvām vai kaperiem.

4

Maizes vietā var izmantot 4-5 vidēja lieluma kartupeļus (vārīti un saberzti). Var pievienot sīpolu vai 2 ķiploka daiviņas (sasmalcinātas).

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!