20Minūtes
2Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
zutis sāls
Pagatavošana
1
Zuti sagriezu sprīdi garos gabaliņos, apsālīju un saguldīju pannā.
2
Cepu līdz brūni, bet grūti to ieraudzīt, šie tak gandrīz zaļi! Tāpēc cepu līdz tādai smukai garoziņai.
Nu bet gala rezultātā pat mans puiks, kas zivis tikpat kā pavisam neēd (atskaitot marinētu siļķi un žāvētas reņģes) notiesāja pat 3 gabaliņus. Pats zivs ķērājs arī lielīja. Ēdamais nu trekns gan, bet GARDS ļoti.
Par majonēzi pat nav ko domāt, varbūt tik kādu piciņu biezas tomātu mērces. Pašā vakarā vēl aukstu asti paknibināju.
Iesūtīja: hosta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit