40Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
ķirbji cidonijas SĪRUPAM:1 lūdens750 mlcukurs
Pagatavošana
1
Ķirbi sagriež šķēlēs, nomizo un sagriež kubiņos.
2
Cidonijas nomazgā, izņem serdes un sagriež plānās šķēlītēs.
3
Uzvāra sīrupu.
4
Tīrās burciņās kārtās kārto cidonijas un ķirbjus. Pirmajai un pēdējai kārtā obligāti jābūt cidonijām.
5
Pārlej ar karstu sīrupu.
6
Liek katlā ar ūdeni un pasterizē 15 – 20 minūtes.
Iesūtīja: Maarinja
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit