Foto: Shutterstock
'Ananasveidīgie' ķirbji un cidonijas pārvērš ierasto ķirbju garšu līdz nepazīšanai!
40Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

ķirbji cidonijas SĪRUPAM:1 lūdens750 mlcukurs

Pagatavošana

1

Ķirbi sagriež šķēlēs, nomizo un sagriež kubiņos.

2

Cidonijas nomazgā, izņem serdes un sagriež plānās šķēlītēs.

3

Uzvāra sīrupu.

4

Tīrās burciņās kārtās kārto cidonijas un ķirbjus. Pirmajai un pēdējai kārtā obligāti jābūt cidonijām.

5

Pārlej ar karstu sīrupu.

6

Liek katlā ar ūdeni un pasterizē 15 – 20 minūtes.

Iesūtīja: Maarinja

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!