10Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
2 gab.olas1 ĒKsaldais krējums30 gcietais siers "Džiugas"15 gsvaigi spināti15 grukola1 ĒKeļļa cepšanai pēc garšassāls, pipari
Pagatavošana
1
Sakuļ olas un saldo krējumu.
2
Pievieno sāli, piparus, kā arī smalki sarīvētu cieto sieru "Džiugas".
3
Sakarsē pannā eļļu un ielej olu, krējuma un siera maisījumu. Cep, līdz gatavs.
4
Gatavo omleti liek uz šķīvja, pārber ar spinātu un rukolas lapiņām un sarullē. Pārkaisa nedaudz smalki rīvēta siera un pasniedz.
Labu apetīti!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit