Sastāvdaļas
Pagatavošana
Vispirms pagatavo pildījumu: sasmalcina vienu palielu vai divus mazākus tomātus.
Sakapā vienu ķiploka daiviņu vai nelielu sīpolu (ja garšo, var izmantot abus).
Pannā apcep šampinjonus vai meža sēnes, ķiploku un sīpolu, pievieno tomātus, sāli un piparus un visu pasutina.
Sakuļ olas un pienu. Pienu var aizstāt ar 3 ēdamkarotēm skābā krējuma. Iedrupina puskubiņu sēņu buljona, iemaisa smalcinātas dilles, pētersīļus un maltus piparus.
Iegūto masu lej uz sakarsētas pannas un cep.
Kad omlete gandrīz gatava, uz tās klāj sagatavoto tomātu un sēņu pildījumu, un aizloka omletes malas.
Locījuma vietā uzber nedaudz rīvētu sieru, pannai uzliek vāku un izkarsē. Kad siers izkusis, brokastis gatavas!
Pasniedz tūlīt, pārkaisot smalki sagrieztas dilles vai citus zaļumus.
Lai labi garšo!
Atsūtīja: Ingūna