Foto: Shutterstock
Labam un sātīgam dienas sākumam - garda omlete, kas pildīta ar sēnēm un tomātiem.
25Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
4 gab.olas piens sēņu buljons dilles, pētersiļi, melnie pipari siers2 gab.tomāti šampinjoni vai meža sēnes sāls, pipari eļļa cepšanai

Pagatavošana

1

Vispirms pagatavo pildījumu: sasmalcina vienu palielu vai divus mazākus tomātus.

2

Sakapā vienu ķiploka daiviņu vai nelielu sīpolu (ja garšo, var izmantot abus).

3

Pannā apcep šampinjonus vai meža sēnes, ķiploku un sīpolu, pievieno tomātus, sāli un piparus un visu pasutina.

4

Sakuļ olas un pienu. Pienu var aizstāt ar 3 ēdamkarotēm skābā krējuma. Iedrupina puskubiņu sēņu buljona, iemaisa smalcinātas dilles, pētersīļus un maltus piparus.

5

Iegūto masu lej uz sakarsētas pannas un cep.

6

Kad omlete gandrīz gatava, uz tās klāj sagatavoto tomātu un sēņu pildījumu, un aizloka omletes malas.

7

Locījuma vietā uzber nedaudz rīvētu sieru, pannai uzliek vāku un izkarsē. Kad siers izkusis, brokastis gatavas!

8

Pasniedz tūlīt, pārkaisot smalki sagrieztas dilles vai citus zaļumus.

Lai labi garšo!

Atsūtīja: Ingūna

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!