30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 gab.olas1 TKcepamais pulveris1 ĒKvaniļas cukurs2 ĒKbrūnais cukurs (var izmantot arī balto)30 gcepamais margarīns1 šķipsnasāls250 gkviešu milti300 mlpiens
Pagatavošana
1
Olas sakuļ ar cukuru un vaniļas cukuru.
2
Iesijā miltus un pievieno cepamo pulveri. Visu samaisa viendabīgā masā un pievieno pienu, veidojot vidēji biezas konsistences mīklu.
3
Atsevišķi izkausē margarīnu un iemaisa mīklā. Atpūtina mīklu pāris minūtes.
4
Ja ir vēlme, var pievienot mīklai kādu garšas esenci, bet tas nav obligāti nepieciešams.
5
Uzkarsē sausu pannu un ķeras pie cepšanas. Cepšanas laikā taukvielas neizmanto! Pirmo pankūku cepot, pannai jābūt ļoti karstai, turklāt jāuzmanās, lai cepiens nepiedegtu.
Lai labi garšo!
Atsūtīja: Delizioso
Ēdieni bērniemMātes dienas ēdieniBrūnais cukursCepamais pulverisKviešu miltiMargarīnsCiti ēdieniPankūkasVaniļas cukurs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit