Foto: Adnil2you
Leģenda vēsta: Olivjē salātu izcelsme ir Francija. Savulaik, kad Maskavas aristokrātija bija ļoti lieli franču kultūras fani, tie franču receptes ieviesa arī savās virtuvēs. Tā nu sanāca, ka krievu pavāri sastāvdaļas gan dabūja, bet to visu nevis eleganti salika kārtās, bet samaisīja kopā. Un tā radās rasols!
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

vārīti kartupeļi cepta vistas fileja marinēti gurķi zaļo salātu maisījums vārītas olas konservēti zaļie zirnīši majonēze, krējums, garšvielas

Pagatavošana

1

Visus griežamos sagriež glītos kubiņos un kārto slāņos - uzreiz uz šķīvja.

2

Secība: kartupeļi, gurķīši, salāti, gaļa, olas, mērcīte un zaļie zirnīši.

3

Mērcei vienādās devās sajauc majonēzi un krējumu, pievieno garšvielas pēc patikas, es lieku arī šķipsniņu krievu sinepes.

Lai labi garšo!

Atsūtīja: Adnil2you

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!