Džiugas
Garda cāļa krūtiņa olas un cietā siera mundierī ar sēņu mērci.
30Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
1 gab.vistas fileja1 gab.ola40 gcietais siers Džiugas50 gsviests1 ĒKmilti pēc garšassāls, pipari30 gsasmalcināti sīpoli ķiploka daiviņa100 gšampinjoni100 mlsaldais krējums50 mlūdens

Pagatavošana

1

Cāļa fileju sagriež nelielos, vienādos gabaliņos.

2

Sakuļ olu ar vienu ēdamkaroti saldā krējuma, pievieno sāli, piparus un rīvētu cieto sieru. Visu vēlreiz samaisa.

3

Filejas gabaliņus panē miltos un iemērc olu un siera masā.

4

Sakarsētā pannā liek sviesta piciņu un pielej eļļu. Cep gaļu, līdz veidojas zeltainii brūna garoziņa.

5

Otrā pannā gatavo mērci.

6

Apcep sīki smalcinātas sēnes un sīpolus. Pievieno saldo krējumu, sakapātu ķiploku un nedaudz ūdens. Ļauj mērcei uzvārīties un izkarsēties vēl pāris minūtes. Sāli un piparus pievieno pēc garšas.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!