30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
5 Filo mīklas plāksnes2 nelieli cukīni4 sīpoli150 gkūpināta desa120 gcietais siers Džiugas olīveļļa
Pagatavošana
1
Cukīni sagriež plānās ripiņās un aptuveni vienu minūti blanšē verdošā ūdenī. Nolej lieko šķidrumu.
2
Kūpinātu desu sagriež plānās šķēlītēs. Sīpolus sagriež gredzenos un apcep, līdz kļuvuši caurspīdīgi.
3
Divas filo mīklas plāksnes (var izmantot arī plāni izrullētu kārtaino mīklu) liek cepamtraukā un apsmidzina ar olīveļļu. Virsū klāj pusi no sīpoliem, cukīni un desu, kā arī cieto sieru "Džiugas".
4
Pārsedz visu ar divām mīklas plāksnēm un apsmidzina ar olīveļļu. Liek traukā atlikušos sīpolus, desu, cukīni un sieru, ko pārsedz ar pēdējo mīklas plāksni.
5
Apsmidzina ar olīveļļu un cep 10 minūtes līdz 180 grādiem iepriekš sakarsētā krāsnī.
Lai labi garšo!
Ass un pikants ēdiensSpāņu nacionālā virtuveOlīveļļaGaļas sacepumiDārzeņu sacepumiCukīniFilo mīklaCietais siers 'Džiugas'desa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit