15Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
2 gab.olas rīvēts cietais siers Džiugas sāls, pipari2 gab.ļoti gatavi tomāti pēc garšassaulē kaltēti tomāti sāls, pipari
Pagatavošana
1
Sakuļ divas olas, pievieno sāli, piparus un rīvētu cieto sieru "Džiugas".
2
Olu masu lej nelielos silikona cepamtrauciņos, piemēram, mafinu formiņās, un liek sakarsētā cepeškrāsnī. Cep 180oC, kamēr olu masa paceļas pāri malām un pārvelkas ar gaiši brūnu garoziņu.
3
Kamēr cepas olas, sagatavo tomātu mērci: saberž pāris gatavus tomātus, pievieno sāli un piparus. Interesantākai garšai tomātu masai pievieno smalki sagrieztus, saulē kaltētus tomātus.
Lai labi garšo!
BrokastisĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniĒdieni veģetāriešiemMātes dienas ēdieniCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasOlasSaulē kaltēti tomātiTomātiviegliIkdienas maltīteiCietais siers 'Džiugas'
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit