Džiugas
Citādāka omlete ar sieru skaistām brīvdienu brokastīm.
15Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
2 gab.olas rīvēts cietais siers Džiugas sāls, pipari2 gab.ļoti gatavi tomāti pēc garšassaulē kaltēti tomāti sāls, pipari

Pagatavošana

1

Sakuļ divas olas, pievieno sāli, piparus un rīvētu cieto sieru "Džiugas".

2

Olu masu lej nelielos silikona cepamtrauciņos, piemēram, mafinu formiņās, un liek sakarsētā cepeškrāsnī. Cep 180oC, kamēr olu masa paceļas pāri malām un pārvelkas ar gaiši brūnu garoziņu.

3

Kamēr cepas olas, sagatavo tomātu mērci: saberž pāris gatavus tomātus, pievieno sāli un piparus. Interesantākai garšai tomātu masai pievieno smalki sagrieztus, saulē kaltētus tomātus.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!