Džiugas
Ideja ātrām vakariņām - baklažānu krēmzupa ar burkāniem, sīpoliem un cieto sieru.
30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
350 gbaklažāni60 gsīpoli60 gburkāni100 mlsaldais krējums60 gcietais siers Džiugas3 gab.ķiploka daiviņas600 mlūdens pēc garšassāls, pipari

Pagatavošana

1

Baklažānus, sīpolu un burkānus liek cepeškrāsnī un apcep 40 minūtes.

2

Ceptos baklažānus nomizo, sagriež vidēja izmēra kubiņos.

3

Uzvāra katliņā ūdeni. Vārošā ūdenī liek baklažānus kubiņus, sīpolu, burkānus, ķiploku. Minūti vāra un sablenderē.

4

Pievieno pēc garšas sāli, piparus. Ielej saldo krējumu, pievieno "Džiugas" sieru un vēlreiz uzvāra zupu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!