30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
350 gbaklažāni60 gsīpoli60 gburkāni100 mlsaldais krējums60 gcietais siers Džiugas3 gab.ķiploka daiviņas600 mlūdens pēc garšassāls, pipari
Pagatavošana
1
Baklažānus, sīpolu un burkānus liek cepeškrāsnī un apcep 40 minūtes.
2
Ceptos baklažānus nomizo, sagriež vidēja izmēra kubiņos.
3
Uzvāra katliņā ūdeni. Vārošā ūdenī liek baklažānus kubiņus, sīpolu, burkānus, ķiploku. Minūti vāra un sablenderē.
4
Pievieno pēc garšas sāli, piparus. Ielej saldo krējumu, pievieno "Džiugas" sieru un vēlreiz uzvāra zupu.
Lai labi garšo!
PusdienasLaunagsVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniCepeškrāsnsVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBaklažāniBurkāniSaldais krējumsĶiplokiŪdensDārzeņu zupasvidējiSīpoliIkdienas maltīteiCietais siers 'Džiugas'
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit