45Minūtes
17Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
VISTAS RULLĪŠIEM:4 gab.vistas fileja4 TKcietais siers Džiugas4 TKmajonēze1 šķipsnamalts kanēlis milti panēšanai sāls, pipari KARTUPEĻU BIEZENIM:4 gab.lieli kartupeļi4 TKcietais siers Džiugas4 ĒKsaldais krējums sāls, pipari MĒRCEI:200 mlsaldais krējums1 ĒKcietais siers Džiugas1 šķipsnamalts kanēlis sāls, pipari
Pagatavošana
1
Vistas fileju ar āmuriņu izklapē. Gaļai uzkaisa sāli, piparus un kanēli. Ieziež ar majonēzi, pārkaisa rīvētu sieru un sarullē.
2
Filejas rullīšus panē miltos, apcep karstā eļļā no visām pusēm.
3
Apceptos filejas rullīšus kārto cepamtraukā un liek cepties krāsnī uz 15 minūtēm.
4
Nomizo kartupeļus un vāra, līdz mīksti. Nokāš, pievieno rīvētu sieru un saldo krējumu un sastampā biezenī.
5
Gatavo mērci: pannā uzvāra saldo krējumu, pievieno rīvētu cieto sieru, piparus, sāli un kanēli. Mērci karsē, nepārtraukti maisot, līdz sabiezē.
6
Šķīvī kārto kartupeļu biezeni, filejas rullīti un visu pārlej ar mērci. Pasniedz ar dārzeņiem - svaigiem, tvaicētiem vai ceptiem.
Lai labi garšo!
Vakariņu idejasKanēlisKartupeļiMiltiSiersVistas filejaGaļas ēdieniKartupeļu ēdieniKarstās mērcesMajonēze
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit