Džiugas
Ideja brīvdienu brokastīm - sāļie siera mafini ar timiānu. Ar norādīto produktu daudzumu sanāks septiņi nelieli mafini.
35Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
1 gab.ola120 mlskābais krējums50 mlolīveļļa100 gmilti2 TKcepamais pulveris1 ķiploka daiviņa80 gcietais siers Džiugas timiāns, sāls, pipari

Pagatavošana

1

Traukā sajauc olu, eļļu un skābo krējumu.

2

Atsevišķā traukā sajauc sausās sastāvdaļas: miltus, sāli, piparus, cepamo pulveri. Ielej olu, eļļas un krējuma masu un iemaisa.

3

Mīklai pievieno rupji rīvētu sieru "Džiugas", kā arī smalcinātu ķiploku un timiānu pēc garšas.

4

Lej mīklu mafinu formiņās un liek sakarsētā cepeškrāsnī cepties - 20-25 minūtes 175*C.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!