80Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1 dorada200 gsaldētas zaļās pākšu pupiņas 'Bonduelle'1 apelsīns2 ĒKsviests4 ĒKolīveļļa1 ķiploka daiviņa1 kgsāls pipari, zaļumi - pētersīļi, lauru lapas, timiāns, salvija
Pagatavošana
1
Zaļumus sasmalcina, pievieno 2 karotes olīveļļas, sāli un piparus.
2
Zivi marinādē atstāj ievilkties uz 1 stundu.
3
Uz cepeškrāsns pannas uzklāj cepampapīru, izkaisa kilogramu sāls un ieliek cepeškrāsni uz 5 min 180°C.
4
Zivi uzliek uz uzkarsētās sāls un ieliek krāsnī uz 10 min (zivi apgriež pēc 5 min).
5
Kamēr tiek gatavota zivs, pāris minūtes vāra zaļās pākšu pupiņas, pēc tam nosusina.
6
Pannā ieliek 1 ēdamkaroti sviesta, nedaudz olīveļļas, sasmalcinātu ķiploku, vienmērīgi apcep.
7
Pēc tam pievieno pupiņas, sarīvētu apelsīna mizu, pievieno sāli, piparus un cep 2 minūtes.
8
Zivi izņem no sāls un pasniedz ar apceptajām pupiņām.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepeškrāsnsPannā cepts ēdiensVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasApelsīniOlīveļļaPākšu pupiņasSviestsĶiplokiZivju un jūras produktu ēdieniviegliIkdienas maltīteiDorada
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit