40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 glāzekuskuss vai bulgurs500 gtomāti300 ggurķi3 sīpolloki5 piparmētru lapas5 ĒKolīveļļa1 citrons pēc garšassāls, melnie pipari
Pagatavošana
1
Kuskusu vai bulguru uzbriedina, kā norādīts uz iepakojuma, un atdzesē.
2
Tomātus un gurķus nomizo un sīki sagriež.
3
Sasmalcina sīpollokus, pētersīļus un piparmētru lapiņas, pierīvē citrona miziņu.
4
Dārzeņus un garšaugus sajauc ar atdzisušajiem putraimiem, pievieno citrona sulu, olīveļļu, kā arī sāli un piparus pēc garšas.
5
Visu samaisa un liek ledusskapī uz pusstundu.
Lai labi garšo!
LaunagsPiknika ēdienu receptesMazkaloriju ēdieniĒdieni vegāniemĀrstnieciskais uztursCitroniGurķiKuskussPiparmētrasSīpollokiMakaronu salāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit