iStock
Izmēģiniet šādu eksperimentu: lieciet viesiem aizvērt acis un nogaršot šīs uzkodu maizītes, minot, ko viņi ēd. Ne reizi vien pārbaudīts, visi kā viens atbild: "Tie ir sarkanie ikri!". Lēti un labi!
10Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 siļķe150 gsviests3 ĒKkausētais siers3 vārīti burkāni

Pagatavošana

1

Siļķei noņem ādu, iztīra asakas, ja tādas ir.

2

Burkānus, siļķi un kausēto sieru izmaļ caur gaļas mašīnu vai sablendē.

3

Visu samaisa, gatavs!

Gatavo smēriņu var glabāt ledusskapī līdz pat piecām dienām.

Maisījumu var ziest uz maizes, ceptu vai vārītu kartupeļu šķēlītēm, ar to var pildīt olas vai tomātus. Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!