Sastāvdaļas
Pagatavošana
Tortiljas sagriež šaurās strēmelēs. Pannā uzkarsē eļļu un 3 minūtes apcep trešdaļu tortiljas strēmelīšu. Apceptās strēmeles liek traukā, kurā ieklāta salvete vai papīra dvielis, kurā uzsūksies liekā eļļa. Šādā pašā veidā apcep pārējās tortiljas.
Katliņā 3 minūtes karsē tomātu salsu, pievieno vistas buljonu un 2 glāzes ūdens. Visu uzvāra.
Avokado nomizo un sagriež nelielos gabaliņos.
Vistas fileju sagriež gabaliņos, liek buljonā, pievieno pusi apcepto tortilju un vāra 15-20 minūtes.
Kad gaļa uzvārījusies, to izņem no viruma un sadala sīkākos gabaliņos. Buljonu ar tortiljas strēmelēm sablenderē, veidojot biezeni.
Zupu lej šķīvjos vai bļodiņās, pievieno vistas fileju, avokado gabaliņus un atlikušās tortiljas strēmelītes. Pārkaisa ar zaļumiem un pasniedz ar skābo krējumu.
Lai labi garšo!