50Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gfileja400 gšampinjoni200 gcietais siers2 sīpoli majonēze sāls, garšvielas
Pagatavošana
1
Filejas sagriež apmēram 1 centimetru biezās šķēlēs, ar gaļas āmuriņu nedaudz izklapē, pārkaisa ar garšvielām un blīvi kārto uz ietaukotas cepešpannas.
2
Šampinjonus sagriež šķēlītēs, sasmalcina sīpolu un uz rupjās rīves sarīvē sieru.
3
Visas sastāvdaļas kārtās liek virs gaļas - vispirms sēnes, pēc tam sīpolus un sieru.
4
Sieru ar plaukstu nedaudz pieplacina un pāri klāj majonēzes kārtu, ko izlīdzina pār visiem gaļas gabaliņiem.
5
Pannu liek sakarsētā cepeškrāsnī un aptuveni 25-35 minūtes cep 160 grādos, līdz siers un majonēze sacepušies kārdinoši brūnā krāsā.
Maltīte būs vēl gardāka, ja izmantosi mājās gatavotu majonēzi.
Pasniedz ar dārzeņu salātiem un vārītiem kartupeļiem. Lai labi garšo!
Avots: "Cāļa Virtuves" nepublicētās receptes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit