25Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
PLĀCENĪŠIEM:300 gbrokoļi70 mlpiens2 olas4 ĒKmilti augu eļļa cepšanai malti melnie pipari, sāls MĒRCEI:200 mlskābais krējums1 sālīts vai marinēts gurķis0.5 pētersīļu buntīte
Pagatavošana
1
Brokoļus nomazgā, sadala rozetītēs un 5 minūtes vāra sālsūdenī. Nedaudz atdzesē un sasmalcina ar blenderi, pievienojot pienu un pēc tam olas.
2
Masu pārlej traukā, pievieno sāli, piparus pēc garšas un samaisa. Pievieno miltus, rūpīgi samaisot, lai neveidotos miltu kunkuļi.
3
Sakarsētā pannā lej eļļu un ar karoti liek uz pannas nelielus plācenīšus. Apcep no abām pusēm, līdz plācenīši kļuvuši kārdinoši brūni.
4
Kamēr plācenīši cepas, gatavo mērci: gurķi sagriež nelielos gabaliņos vai sarīvē. Pētersīļus sasmalcina. Visu sajauc ar krējumu un kārtīgi samaisa.
Lai labi garšo!
BrokastisLaunagsVakariņasGrūtnieces ēdienkarteĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBrokoļiMiltiOlasPiensPētersīļiSkābais krējumsDārzeņu ēdieniUzkodu mērcesPankūkasviegliGavēņa laika ēdieniIkdienas maltīteiSālīti gurķi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit