Bonduelle
Vēl viens veids, kā likt lietā konservētu kukurūzu!
5Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
340 gkonservēta kukurūza 'Bonduelle'100 gkūpināta cūkas krūtiņa0.5 gab.sīpols 5 cm garš purava kāts1 ĒKolīveļļa1 ĒKsviests šķipsnamalti melnie pipari

Pagatavošana

1

Cūkas krūtiņu sagriež nelielos kubiņos un viegli apcep olīveļļā un sviestā, pievienojot smalki sagrieztus sīpolus un puravus.

2

Pievieno kukurūzu, visu izkarsē uz mazas uguns.

3

Pārkaisa ar melnajiem pipariem.

Lai labi garšo!

Recepti piedāvā:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!